Skip to content

Knjigarna Beletrina

 

Knjižno srce v srcu mesta je majhno, toplo in ves čas bije v ritmu najboljših knjižnih naslovov po skrbnem izboru Eme Knific Korsika. Knjigarna Beletrina je zelo drugačna od vseh ostalih. Če se druge knjigarne zanašajo na prodajne uspešnice in preverjene naslove, se v Beletrinini knjigarni zanašamo na občutek, instinkt in srce, ki je široko odprto za vse.

 

Naslov: Stari trg 3, Ljubljana 

 

Delovni čas:

ponedeljek-petek 10.00 - 20.00

sobota 10.00 - 14.00

 

telefon: 040 978 255

e-pošta: knjigarna@beletrina.si

ema.knific.korsika@beletrina.si

 
 
Zelo vas bomo veseli! Študentje in upokojenci ter imetniki EU kartice ugodnosti za invalide pri nas uveljavljate 15 % popust, prosimo pa vas za potrdilo o statusu ali izkaznico, upoštevamo pa tudi Zakon o enotni ceni knjige, ki določa, da popust ne velja za knjige, ki so na trgu manj kot pol leta. 

Odslej lahko izbrane knjižne uspešnice iz naše knjigarne naročite tudi na Wolt.com, na vašem naslovu v Ljubljani pa so lahko že v dobre pol ure. 

Za naročilo obiščite spletno stran Wolt.com ali pa si naložite aplikacijo Wolt na svoj mobilni telefon. V aplikaciji opravite naročilo, plačate, Woltov dostavljalec pa vam bo knjigo dostavil na vaš naslov v Ljubljani. Naročilo v aplikaciji lahko oddate v delovnem času knjigarne, možna pa so tudi prednaročila!

P. S. Še niste uporabljali storitve Wolt? Ob registraciji vpišite kodo BELETRINA in izkoristite 6 € popusta pri prvem naročilu.